Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €100,- Ex. BTW

Speelgoed Groothandel

Van Namen Trading is een jong snel groeiende groothandel die zich onderscheid van de rest van de markt. Dit doen wij door eigen import vanuit Europa maar ook daar buiten.
Ook kopen wij partijen speelgoed op van fabrikanten of van grote speelgoed merken. Hierdoor kunnen wij sterk concurreren en krijgen een steeds grotere marktpositie in handen binnen Nederland en België.
Door een snelle wisseling van speelgoed en gadgets zijn wij zelfs niet instaat om alles online te zetten. De artikelen lopen uiteen van grabbelton cadeautje tot pluche knuffels of van het plaatsen van de Gadgettower een display vol gadgets.

Bekijk ons aanbod voor speelgoed
 

Van Namen Trading uw groothandel voor speelgoed

Wij verdelen deze speelgoed o.a. aan onlinewinkels, winkels, grote winkelketens, recreatieparken, horecagelegenheden, verenigingen, kinderdagverblijven en aan de amusement branche ( kermisklanten ).  
Iedereen met een geldig Kamer van koophandel en BTW nummer mag bij ons kopen. Dit is mogelijk door een telefonische afspraak te maken of via mail ons te benaderen. Maar u kunt natuurlijk ook een account aanmaken op onze site om prijzen en productinformatie in te zien, natuurlijk kun je dan ook meteen een bestelling plaatsen.

Groothandel Speelgoed
 

Groothandel speelgoed bestellen?

Bekijk dan onze webshop waar u een groot assortiment kunt vinden aan speelgoed. Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar.