Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €100,- Ex. BTW
Filter op merk

Pluche Knuffels


Als pluche, knuffels groothandel kunnen wij grote partijen pluche, knuffels aanbieden. Een pluche is een knuffel speelgoed voor kinderen. Pluche knuffels zijn verkrijgbaar in dier soorten en monsterachtige  items. Bekijk hieronder ons aanbod pluche knuffels.
 

De Groothandel in Pluche Knuffels

De unicorn, flamingo en lama zijn items die erg hot zijn op het moment. Maar ook de pluche met tal van felle kleuren en kraal glitter ogen zijn erg in trek. Onder licentie pluche, knuffels valt onder andere K3 als Bumba, Dory en The Good Dinosaur, Disney zoals Mickey en Donald of Pluto , Brandweerman Sam, My Little pony en Cars. Etc. De  merken waarvan wij dealer zijn o.a Keel Toys, Ty en Studio100.

Pluche knuffel groothandel

Pluche bestellen bij pluche groothandel Van Namen Trading kan op verschillende manieren. Breng een bezoek aan de showroom in Kerkdriel (Nederland) waar een van onze medewerkers u graag informeert over de mogelijkheden.
Van Namen Trading is een jong snel groeiende groothandel die zich onderscheid van de rest van de markt. Dit doen wij door eigen import vanuit Europa maar ook daar buiten. Ook kopen wij partijen pluche op van fabrikanten of van grote pluche merken. Hierdoor kunnen wij sterk concurreren en krijgen wij een steeds grotere marktpositie in handen binnen Nederland en België.


Groothandel Knuffels

Door een snelle wisseling van pluche en knuffels zijn wij zelfs niet instaat om alles online te zetten. Wij verdelen deze knuffels o.a. onlinewinkels, winkels, grote winkelketens, recreatieparken, horecagelegenheden, verenigingen en kinderdagverblijven.
Iedereen met een geldig Kamer van koophandel en BTW nummer mag bij ons kopen. Dit is mogelijk door een telefonische afspraak te maken of via mail ons te benaderen. Maar u kunt natuurlijk ook een account aanmaken op onze site om prijzen en productinformatie in te zien, natuurlijk kun je dan ook meteen een bestelling plaatsen.