Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €200,- Ex. BTW
Filter op merk

Partijhandel


Van Namen Trading is een jong en innovatief bedrijf wat zich bezig houd met inkoop en verkoop van restpartijen en faillissement partijen voor de partijen handel. Ook spelen wij in op de nieuwste rages die wij rechtstreeks betrekken van verschillende partijen uit het Midden Oosten en Azië. Doordat wij de juiste mensen en contacten hebben in diversen landen over heel de wereld zijn wij in staat om direct en op het juiste moment te kunnen schakelen en om onze klanten te voorzien van de juiste producten of rage artikelen waar men naar vraagt. Veel voorkomende partijen die wij hebben zijn pluche, electronica, Lego, Playmobil, speelgoed, gadgets, gifts, kleding, textiel en nog vele andere partijen zoals licentie artikelen.

Ook hanteren wij een eigen voorraad met restpartijen en partijen die wij verkopen vanuit onze bedrijfspanden in Kerkdriel en Velddriel. U kunt dus partijhandel kopen bij ons tegen mooie prijzen. Tot onze klantenkring behoren o.a. winkelketens, inkoop combinaties, diverse winkelspeciaalzaken, marktkooplui en kermisklanten.
Er werden geen producten gevonden

Partijhandel Assortiment

Van Namen Trading is actief in de partijhandel en koopt en verkoopt restpartijen en faillissementspartijen. Bent u op zoek naar partijhandel? Als internationale handelsorganisatie hebben een groot netwerk en kunt u bij ons een uitgebreid aanbod partijhandel kopen. De partijgoederen die wij aanbieden zijn doorgaans eenmalige partijen met nieuwe producten. Doordat het eenmalige partijen zijn, kunnen wij deze vaak tegen een uiterst scherpe prijs aanbieden Doordat wij een breed netwerk hebben kunt uw bij ons ook altijd informeren als uw naar een dergelijke partij opzoek bent en deze niet bij ons op de site kunt vinden, wellicht kunnen wij hier iets in betekenen voor uw?

De partijhandel die wij aanbieden betrekken wij zowel uit het binnen als ui het buitenland en deze bestaan dan voornamelijk uit restpartijen, over-voorraden, faillissementspartijen, overproductie, winkeldochters, mix-partijen, monstercollecties, winkelvoorraden, retourgoederen en goederen afkomstig uit containers uit de havens.