Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €100,- Ex. BTW

Metalen Grinder Kijkvenster, 4 lagen - 50mm

Art nr. 30210039
  • Snelle levering, verzending via PostNL
  • Alle artikelen uit voorraad leverbaar
  • Wij volgen altijd de nieuwste trends
  • Bij grote afname extra veel voordeel
Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €100,- Ex. BTW
Omschrijving
Deze cruiser heeft een doorzichtige deksel zodat je kan zien hoe de scherpe metalen tanden in de grinder de wiet fijn maken. Wanneer je naar binnen kijkt zie je de vorm van bliksemschichten waarop de tanden zijn bevestigd. Ook sommige gaten die de cannabis doorlaten naar het onderliggende deel hebben deze vorm.

Typerend zijn de vormen van bliksemschichten en de scherpe metalen diamanten tanden. In tegenstelling tot de meeste grinders die slechts 2 hoekige tanden hebben heeft deze grinder er 4. Hierdoor wordt je cannabis nog beter gecrushed.

Wanneer je door de transparante deksel kijkt zie je 8 bliksemschichten waarop de metalen tanden zijn bevestigd. In de binnenkant zie je vier ronde gaten en 8 gaten in de vorm van bliksem. In totaal zitten er 24 vlijmscherpe tanden in de grinder. De bovenste delen worden door een sterke magneet bij elkaar gehouden.

De grinderr bestaat uit 4 delen en is gemaakt van geanodiseerd metaal. Geanodiseerd wil zeggen dat de grinders zijn voorzien van een robuuste beschermende coating. Het oppervlak is ca. 8 keer harder dan ruw aluminium.

Materiaal: geanodiseerd mataal
De doorzichtige deksel is gemaakt van plastic.
Heeft 24 scherpe metalen tanden.
Bestaat uit vier delen.
De bovenste delen hebben een sterke magneet.
Diameter: 50mm.
Heeft een polenzeef en opvangbakje.
Inclusief schrapertje voor de pollen.
Kleur:Groen, blauw, paars, oranje, rood, zwart etc
Wordt geleverd in een mooie toonbank display.

Het schoonmaken van je grinder

Na verloop van tijd zullen THC resten zich ophopen in de grinder. Hierdoor zal de Thorinder wat stroever gaan grinden en is hij toe aan een schoonmaak beurt. Gebruik geen alcohol voor het schoonmaken van de transparante plastic deksel. Alcohol lost plastic op en zal de deksel beschadigen, In plaats daarvan gebruik je een reinigingsmiddel zoals grinder cleaner dat prima gebruikt kan worden voor zowel plastic als metaal.

De plakkerige hars zal door de cleaner loslaten waardoor deze zich gemakkelijk laat verwijderen. Gebruik eventueel een doekje of pijpragers om in lastig te bereiken plaatsen te reinigen. De resten kan je verwijderen met warm water en je metalen grinder is weer klaar voor gebruik!
Specificaties
EAN3661075131968
MerkChamp High
Verpakt per9
Gewicht per stuk (g)85
Afmeting50 mm