Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €100,- Ex. BTW

Kermis Speelgoed Groothandel

Met onze jaren lange ervaring als kermis groothandel bieden wij nu de mogelijkheid om ook onze artikelen online te bekijken op onze site van Van Namen Trading.
Deze online speelgoed groothandel gespecialiseerd in de verkoop van kermis speelgoed wat je kunt winnen of kopen op de kermis. Met onze ruime kennis die wij in huis hebben op het gebied van kermis artikelen. Kunnen wij ons de grootste kermis speelgoed groothandel noemen van Nederland.
 

Kermis knuffel groothandel

Wij verkopen de leukste pluche knuffels, pluche beren, pluche dieren en figuren die je veelal kunt winnen bij een boester kraam (grijpkramen). Speelgoed op kaart maar ook sleutelhangers, trekkoord, ballen, kauwgom met shock, knalerwten, grinders, knijpballetjes, squishy’s, zakmessen, muziekboxen of speakers etc. Deze artikelen zijn dan weer te winnen bij een schiettent, eendjesvangen of bij een prijzenpaleis.


Kermis groothandel

Wij bieden als kermis groothandel ook de mogelijkheid om de bestelling te bezorgen op de dan draaiende kermis waar de bestelling voor is. Ook is er nog steeds de mogelijkheid om in onze showroom een kijkje te komen nemen en van daar uit te bestellen. De prijzen op onze site zijn gebaseerd op afname van een enkele display of kleine hoeveelheid artikelen. Bij grotere bestellingen geld dan ook de regel van meer korting.

Kermis speelgoed groothandel 


Interesse in kermis speelgoed?

Op onze website website hebben wij een divers assoritment aan kermis speelgoed. Kijk eens in de categorie rage artikelen. Hier staan artikelen in die op dit moment een hype zijn in Nederland.