Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €100,- Ex. BTW

Herb Grinder Aluminium

Art nr. 30210016
  • Snelle levering, verzending via PostNL
  • Alle artikelen uit voorraad leverbaar
  • Wij volgen altijd de nieuwste trends
  • Bij grote afname extra veel voordeel
Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €100,- Ex. BTW
Omschrijving
Vierdelige Metalen Grinder
Ben je op zoek naar een goede kwaliteit grinder voor een betaalbare prijs? Deze duurzame wiet vermaler is gemaakt van alluminium en gaat jarenlang mee. De vlijmscherpe tanden snijden gemakkelijk door je wiet heen.

De grinder bestaat uit vier delen en heeft een zeef en opvangbakje voor de pollen. Het bovenste deel heeft een motief van honderden kleine puntjes. Dit zorgt voor een goede grip tijdens het grinden. De bovenste twee delen worden bij elkaar gehouden door een klein maar sterk magneetje. Tussen deze twee delen in zit een nylon ring die zorgt voor minder frictie tussen deze delen.

Wanneer de wiet klein genoeg is vermalen in het bovenste compartiment zal deze door de gaatjes vallen op de pollenzeef. De kleine THC kristallen vallen door de pollenzeef heen en belanden in het opvangbakje.De pollen kan je opsparen en er een stukje hars van persen met een pollen pers. Of je kan de pollen met het meegeleverde schrapertje bij elkaar schrapen en ze aan je joint toevoegen voor een extra krachtig effect. Stop niet teveel in een keer in je joint want dat is verspilling! Wanneer je halve joint vol met dit krachtige poeder zit zal deze minder goed roken.

Wanneer je wiet met een grinder vermaalt wordt je deze beter verkruimeld dan wanneer je het met je vingers zou doen. Bovendien blijft de wiet niet aan je vingers plakken waardoor er uiteindelijk minder THC en andere cannabioiden worden verspilt. Je gedroogde wiet crushen met een grinder is simpel. Maak de wiet topjes eerst klein en verwijder de takken en grote blaadjes. Na verloop van tijd kan je de grinder schoonmaken met grinder cleaner.
Specificaties
EANNee
Verpakt per12
Afmeting5 cm