Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €200,- Ex. BTW

Bezorgen en afhalen

 

Bezorging via PostNL
Al uw aankopen worden bezorgd door MyParcel / PostNL. PostNL beschikt over een professionele bezorgservice. De bezorgtijden van PostNL zijn: maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00 uur.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren? Het pakket wordt indien de zending het toelaat afgeleverd bij de buren of de volgende dag nogmaals aangeboden. Wanneer de zending bij een tweede poging wederom niet afgeleverd kan worden, dan levert PostNL het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. U ontvangt hierover een briefje in de brievenbus.
Minimum orderbrag / Verzendkosten
Het minimum orderbedrag bedraagt € 200,-  excl btw.
Voor verzending binnen Nederland tot 30 kg, berekenen wij € 5,95 aan verzendkosten
Voor een verzending naar Belgie tot 30 kg, berekenen wij € 8,25 aan verzendkosten.
Wij rekenen altijd verzendkosten bij een bestelling boven de € 200,- excl.btw


Bestelling volgen
Zodra wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u een e-mail met een Track en Trace nummer. Hiermee kunt u het pakket online volgen via PostNL. In de regel wordt het pakket de volgende werkdag bezorgd op het opgegeven afleveradres. Heeft u het pakket niet op tijd ontvangen? Neem dan contact met ons op.Bestelling afhalen
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen. U plaatst en betaalt via de normale bestelmodule en kiest voor de optie ‘afhalen in Velddriel’, er worden dan geen verzendkosten berekend. U kunt uw bestelling dan zelf ophalen aan de Laarstraat 19, 5334 NS Velddriel. Dit dient wel te gebeuren op afspraak.