Onze minimale bestelwaarde van een order bedraagt €100,- Ex. BTW

Bestellen als bedrijf

Bestellen als bedrijf, school of onderneming

Wij leveren uitsluitend aan zakelijke klanten die bij ons een account hebben of deze kunnen aan maken.
Heb je nog geen bedrijfsaccount? Dan kun je  hier gratis een bedrijfsaccount aanmaken. Het enige wat je hier voor nodig hebt zijn de KVK gegevens en een BTW nummer.


Voordelen:
- Scherpe prijsstelling
- Snelle levering
- Persoonlijk advies
- Digitaal inzicht in uw bestelgeschiedenis


Uw bestelling bij Van Namen Trading bestellen kan snel en éénvoudig.
- Kies een artikel.
- Voeg het artikel toe aan de winkelmand.
- Klik op 'betalen'.
- Log in of maak een nieuw account aan.
- Controleer alle gegevens.
- Kies een betaalmethode.
- Klik op 'afrekenen'.


Kies een betaalmethode van jouw voorkeur
Je  kunt ervoor kiezen om te betalen met iDEAL of Paypal. Na het succesvol afrekenen krijgt u via email een bevestiging van uw bestellingKies je eigen afleveradres
Je kunt het factuur en verzendadres van elkaar laten verschillen, door tijdens het afronden van de bestelling het vinkje ‘Je factuuradres is hetzelfde als je bezorgadres’ uit te vinken. Vervolgens kun je de factuurgegevens apart invullen.


Aflevering van je pakket
Je ontvangt de bestelling in 1 à 2 werkdagen op het door jouw aangegeven afleveradres. De factuur ontvangt je bijgesloten in een envelop bij je bestelling in de doos. De btw is hierbij uitgesplitst, zodat de factuur gemakkelijk te verwerken is.


Overige vragen
Heb je nog andere vragen, dan staan we voor je klaar. Je kunt ons bereiken via ons mail adres of Smartsupp chat. We zullen dan ons best doen om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook als je hulp nodig hebt bij je bestelling, of nog iets niet volledig duidelijk is, kun je ons altijd even mailen.